Tuš kabina sa jednokrilnim vratima 


Ovaj model podrazumeva da je tuš kada zidana ili gotova, ugaona sa bočnim ulazom ili ravna izmedju dva zida. Vrata mogu da se otvaraju ka spolja ili ka unutra, u zavisnosti od dubine unutrašnjeg prostora. Praksa je da je spoljno otvaranje, kako bi unutar kabine ostalo što više prostora.Vrata se izrađuju od kaljenog stakla (najčešće 8mm), a isto može biti čisto providno, sa štampom na staklu ili zamagljeno.

pogledaj galeriju

Tuš kabina sa kliznim vratima izmedju dva zida

Tuš vrata sa kliznim sistemom su česta pojava zbog uštede prostora. Ograničenja mogu da budu kod minimalne širine vrata, pošto maksimalna nije ograničavajuća. Ograničenje je uslovljeno širinom ulaska u prostor za tuširanje. Kod širine tuš vrata od 120cm ulaz je širine 50cm, što je većini dovoljno za ulazak.Moguće je napraviti i uža tuš vrata od 120cm ako tako klijentu odgovara.Vrata se izrađuju od kaljenog stakla (najčešće 8mm), a isto može biti čisto providno, sa štampom na staklu ili zamagljeno.  

pogledaj galeriju

Tuš kabina sa kliznim vratima sa bočnim ulazom  

Klizna tuš kabina sa bočnim ulazom razlikuje se od tuš vrata upravo po bočnoj fiksnoj strani.Isto kao i kod kliznih tuš vrata, oganičavajući faktor je širina ulaska u kabinu, koji je prihvatljiv preko 120cm ukupne širine.Ako klijentu odgovara može se napraviti i uža od 120cm.Vrata i fiksni stakleni deo izrađuju se od kaljenog stakla (najčešće 8mm), a isto može biti čisto providno, sa štampom na staklu ili zamagljeno.

pogledaj galeriju

Jednostrani paravan bez vrata

Tuš kabina - jednostrani paravan bez vrata predstavlja jednostavnost u Vašem kupatilu, i povoljnija je varijanta od ostalih jer nema toliko okova, tj šarki.Ovaj model može biti fiksiran za zid ili za drugu fiksnu stranu kabine pod 90 stepeni.Ograničenja ne postoje, tj jedino ograničenje je prostor u Vašem kupatilu.Paravan se izrađuje od kaljenog stakla (najčešće 8mm), a isto može biti čisto providno, sa štampom na staklu ili zamagljeno.

pogledaj galeriju
Powered by WebExpress